Nintendo Switch

Red Dead Redemption Remaster možda izađe i na Nintendo Switch

FOTO: Rockstar Games

Prošle nedelje, Rockstar je ažurirao svoju web stranicu i otkrio dokaze da je najava vezana za Red Dead Redemption na putu. Datamineri su danima kopali kroz promene i čini se da bi nadolazeće ponovno izdanje Red Dead Redemption moglo doći i na Nintendo Switch.

Komitet za ocenjivanje i administraciju igara Južne Koreje nedavno je ocenio novu verziju Red Dead Redemption. Ovo je novi unos, koji bi mogao nagovestiti ponovno izdanje ili čak remaster. Ista odbor za ocenjivanje takođe je nedavno otkrio postojanje remastera Quake 2.

Ranija slika je novokreirani logo Red Dead Redemption pronađen na Rockstar web stranici, kako je otkrio serijski curenje i dataminer Rockstar, Tez2. Tez je takođe otkrio da je novi Nintendo Switch logo dodat na listu platformskih dugmadi prikazanih na sajtu za igru. Iako to nije potvrda da će igra biti objavljena na Switchu, to je dobar pokazatelj da je Switch u planovima Rockstara za remastere. Prethodno, GTA: The Definitive Edition Trilogy takođe je objavljen na Switchu.

Ne dovodi do najave sve što se pronađe kroz datamine. Prethodno su reference na Oculus VR pronađene u kodu za Red Dead Redemption 2, ali zvanična podrška za VR nikada nije došla u igru.

Kodni naziv za ovu novu Red Dead Redemption verziju navodno je „RDR1RSP“, koji razbijen, može se pročitati kao Red Dead Redemption 1 Remaster (ili Remake), sa SP koji stoji za Single Player, što ukazuje na to da multiplayer funkcije prisutne u originalnoj igri neće biti ovde.

Rockstar je obično vrlo tajanstven, ali kompanija je nedavno počela da se više zalaže za remastere. Prošle godine smo videli GTA V Expanded and Enhanced za nove generacije konzola, dodajući funkcije poput ray-tracing-a i podrške za 4K rezoluciju. Rockstar je takođe objavio GTA Definitive Edition trilogiju, obnavljajući GTA 3, Vice City i San Andreas u jednom paketu, iako se Definitive Edition etiketa pretvorila u meme, jer su svaki od tih remastera objavljeni u grubom obliku sa puno grešaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top