PC

Igrač prešao Elden Ring bez primljenog udarca i to koristeći… saksofon

FOTO: FromSoftware

Twitch strimer je uspešno završio Elden Ring bez ijednog primljenog udarca koristeći kontroler u obliku saksofona.

Dr DeComposing je koristio elektronski saksofon, čije su kontrole bile prilagođene za Elden Ring, kako bi postigao ovaj neverovatan podvig.

Ovaj potez se svrstava u kategoriju “netradicionalni kontroler”, što znači da je čak i odvojen od viralnih poteza koji su prethodno postignuti sa plesnim podlogama i Guitar Hero kontrolerima.

Međutim, ovo nije prvi put da je Dr DeComposing nešto ovako izveo. On je takođe prethodno završio igre Bloodborne, Demon’s Souls remake i Dark Souls Trilogy koristeći isti način kontrole.

Štaviše, uspeo je da završi igru za manje od dva i po sata.

Tokom strima, note sa električnog saksofona su nastavile da sviraju, što je dovelo do toga da zajednica naziva poteze “doot doot” potezima.

Gledajući strim, čiji je puni arhiv dostupan na kanalu Dr DeComposinga, on koristi kombinaciju izuzetno moćnih čarolija, nasleđa i oružja koja njegov izuzetno niskonivojski lik uništava bosove u roku od nekoliko sekundi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top