Vesti

Gejmplej sa Xbox konzola sada možete strimovati na Discord

Discord je naporno radio na integraciji konzola tokom poslednje godine. Xbox igrači su imali pristup Discord glasovnom chatu neko vreme, a sada će korisnici čak moći da strimuju igre u Discord kanalima direktno sa svoje konzole.

Ako koristite Xbox Series X/S ili Xbox One, najnovije ažuriranje Discorda na Xbox-u omogućava korisnicima da strimuju igru koju igraju direktno u Discord serverima ili privatnim pozivima. Postojaće period javnog testiranja na početku, dostupan svim članovima Xbox Insider programa. Za nekoliko meseci, trebalo bi da vidimo ovu funkciju dostupnu svim korisnicima.

Bićete ograničeni na ista ograničenja rezolucije i frejmrejt koji vidite na desktopu. Besplatni Discord korisnici mogu da strimuju na 720p/30FPS, dok Discord Nitro pretplatnici mogu dobiti pristup strimovanju na 1080p i 60FPS.

Za sada je Discord strimovanje igara na konzoli dostupno samo na Xbox platformi, ali bi trebalo da vidimo sličnu integraciju na PlayStation konzolama malo kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top