Mobile

Počela Valorant Mobile zatvorena beta u Kini

FOTO: Riot

Nedavno je otkriveno da je beta test verzija za Valorant Mobile pokrenuta u Kini i da će trajati do sredine avgusta. Međutim, postoji jedna zadrška – to je verzija koja se razvija isključivo za Kinu, baš kao i kineska verzija Valorant za PC koja je objavljena u zemlji pre samo dve nedelje.

Bez obzira na verziju, igrači u Kini će sada imati ograničen pristup jednoj od prvih igrivih verzija Valorant Mobile. Postoji globalna verzija u razvoju koja će biti objavljena svuda osim u Kini, ali dok je razvoj u toku, Riot Games navodno ne želi da objavljuje bilo koje verzije dok ne bude skoro savršena.

Valorant je prvi put objavljen 2020. godine i brzo je postao fantastična alternativa dugogodišnjem i dominantnom CSGO naslovu. Pokazao se kao vrhunski naslov u svetu esporta, sa milionima fanova koji su se ulili u takmičarsku scenu igre i ogromno popularnim turnirima koji su se održavali širom sveta za vrlo kratko vreme.

Prošlo je više od godinu dana otkako su počele da kruže glasine o Valorant Mobile, a sada igrači u Kini dobijaju prvi pogled na to kako bi to moglo izgledati – barem Tencentova verzija toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top