PlayStation 5

Gran Turismo 7 dobio apdejt povodom izlaska filma

Od svog izlaska prošle godine, tim u Polyphony Digital je marljivo ažurirao Gran Turismo 7 sa mnoštvom novih funkcija, automobila i modova. Kao deo najnovijeg apdejta, GT7 je dobio nekoliko novih vozila kao i “Gran Turismo filmsko iskustvo”.

Najavivši na PlayStation Blogu, otkriveno je da se Gran Turismo 7 danas ažurira na zakrpu 1.36, donoseći sa sobom “sadržaj koji slavi nadolazeći Gran Turismo film, dodatne menije GT Café-a, 4 uzbudljive nove automobile i još mnogo toga”.

Ulazeći u detalje, ovaj apdejt (koji je sada aktivan) dodaje Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 iz nadolazećeg filma PlayStation Productions ‘Gran Turismo’ – koji priča istinitu priču o GT igraču koji je na kraju postao pravi trkač automobila. Vozilo će biti dostupno za preuzimanje od sada do 28. septembra.

Pored toga, dodat je novi livery koji rekreira GT-R iz filma koji se može odabrati prilikom kupovine Nissan GT-R Nismo GT3 ’18 u igri.

Kao i gotovo svaki zakrpa, 4 nova automobila su dodata u igru, a to su:

  • Chevrolet Corvette (C1) ’58
  • Maserati MC20 ’20
  • Toyota Ambulance Himedic ’21
  • Toyota GR Corolla MORIZO Edition ’22

Na kraju, nekoliko novih Extra Menija je dodato u GT Café zajedno sa novim ‘Fire Station’ Scrapeom za foto režim. Nadamo se da će Polyphony Digital nastaviti da ažurira GT7 ovim tempom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top