PC

Većina sadržaja iz Modern Warfare 2 će se preneti u CoD: Modern Warfare 3

Activision je objasnio kako će igrači moći da prenesu većinu svojih prikupljenih sadržaja iz Call of Duty: Modern Warfare 2 u Modern Warfare 3.

U novom blog postu koji detaljno objašnjava šta će i šta neće biti preneto, tvrdi se: “Po prvi put u istoriji Call of Duty serijala, velika količina sadržaja iz prethodne Modern Warfare igre će se preneti – ili ‘nastaviti’ – i biti dostupna u sledećem Modern Warfare naslovu.”

Prema članku, većina sadržaja koji je trenutno dostupan igračima u Modern Warfare II i trenutnoj verziji Warzone biće dostupna u Modern Warfare 3.

To uključuje “oružje i kozmetički sadržaj, uključujući pakete, operatore i druge nagrade i otključavanja iz igre”.

Izuzeci će uključivati sadržaj koji se odnosi na funkcije igranja koje možda neće biti u Modern Warfare 3.

“Na primer, ako MW3 nema taktičko amfibijsko vozilo ili specifičan komad taktičke ili smrtonosne opreme u bilo kojim režimima igre, bilo koji skinovi koje ste otključali za ove predmete u MW2 neće biti u MW3”, kaže se.

Takođe se navodi da Wartracks (muzika) iz Modern Warfare 2 neće preći na treću igru, a neće biti ni ‘povratka’, što znači da sve što je otključano u trećoj igri neće biti dostupno u drugoj.

Svi operatori i skinovi operatora koje je igrač otključao u Modern Warfare 2 takođe će preći na Modern Warfare 3. To uključuje sadržaj koji više nije dostupan za kupovinu ili je bio dostupan samo određeno vreme (npr. tokom sezone), mada novi igrači neće moći da pristupe ovome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top