PC

Borderlands 4 je izgleda u razvoju

FOTO: Gearbox

Prošlo je nekoliko godina otkako je Gearbox objavio Borderlands 3. Od tada je Gearbox radio na nekoliko spin-off igara, ali izgleda da se pažnja studija sada vraća glavnom serijalu, sa Borderlands 4 u razvoju.

Iako još uvek nije zvanično najavljena, Games Radar ukazuje na to da je glumac Angie Jho Le dodao Borderlands 4 u svoj glumački rezime, konkretno izražavajući prethodno neviđenog lika Aiyumi. Producent Nadia Danova je takođe navela rad na Borderlands 4 na svojoj LinkedIn stranici.

Ako to nije dovoljan dokaz da je Borderlands 4 sada u razvoju, tvit osnivača Gearboxa, Randy Pitchford, nudi više dokaza. U tvitu za regrutaciju, Pitchford poziva developere da “uđu u akciju Borderlandsa”, dodajući da rade na “velikom”, što se čini kao jasan pokazatelj da je u pripremi nova glavna igra Borderlands franšize, a ne novi spin-off.

Taj tvit je objavljen još 2021. godine, što bi značilo da Gearbox već neko vreme radi na Borderlands 4. Ako se sada snima glasovni rad, ne bismo bili iznenađeni da vidimo pravu najavu za Borderlands 4 u narednoj godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top