PC

Gamescom ONL će imati novine za Alan Wake 2, Black Myth Wukong i ostale nadolazeće naslove

FOTO: Gamescom

Gamescom je jedan od najvećih godišnjih događaja u industriji, sa svim vrstama developera i izdavača koji dolaze na konvenciju da bi najavili i pokazali svoje naslove u razvoju. Jedan od najvećih prikaza svake godine je Opening Night Live Kick-off Džefa Kejlija. Pred debi događaja 22. avgusta, već su najavljeni neki uzbudljivi učesnici.

Prenoseći 22. avgusta u 20 časova po našem vremenu, Geoff Keighley je otkrio neke od igara koje će se pojaviti tokom Gamescomovog Opening Night Live prikaza, rekavši:

“Alan Wake je u mračnom mestu… ne propustite potpuno novu objavu od @alanwake 2 uživo tokom @gamescom Opening Night Live u utorak, 22. avgusta.”

To nije sve, jer je kreator emisije potom potvrdio da će se i dugo očekivani, visoko stilizovani i polirani akcioni RPG Black Myth Wukong takođe pojaviti, rekavši:

“Gledajte @gamescom: Opening Night Live za svetsku premijeru novog pogleda na BLACK MYTH WUKONG u utorak, 22. avgusta.”

Dok prethodno najavljujući neke od gostiju malo oduzima iznenađenje oko samog live događaja, sigurno je pretpostaviti da Keighley još uvek drži neke svoje karte blizu grudi. Bez obzira na to, i Alan Wake II i Black Myth Wukong su bili veoma očekivani, pa će biti uzbudljivo videti novi gejmplej od oba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top