Vesti

Šef Bethesde je igrao Starfield skoro 200 sati i još nije ni blizu da vidi sve što ima

Već smo znali da će Starfield biti ogroman, i u danima koji vode do izlaska igre, Bethesda ne umanjuje hajp oko ove igre ni za trenutak. Pete Hines, šef izdavaštva u Bethesdi, izjavio je da igra Starfield-a skoro 200 sati, i još uvek nije ni blizu kraju.

Tokom današnjeg zvaničnog Xbox Gamescom strima, na pitanje o trajanju igre, Hines je rekao: “Nema količine vremena koja bi me dovoljno udobno stavila u situaciju da kažem ‘sada ste dovoljno igrali Starfield da shvatite šta je ova igra’. Ja sam na 150-160 sati trenutno, i nisam ni blizu završetka.”

Takav broj sati nije samo broj koji se odnosi na vreme potrebno za prelazak igre – direktor Todd Howard je rekao prošle godine da će samo glavni zadatak trajati oko 30 do 40 sati – ali to ukazuje na ogroman obim sadržaja u ovoj svemirskoj igri.

“Ima toliko toga što namerno nisam uradio”, kaže Hines. “Trudimo se da svima kažemo koliko je ova igra velika, i ljudi koji je igraju, jedna od retkih stvari koje će nam reći je ‘da, niste se šalili. Ne mogu da verujem koliko je velika.’ Bez obzira kako želite da igrate, ima mnogo toga što https://play.co.rs/2023/08/21/recezent-tvrdi-da-nije-pronasao-nijedan-bag-u-starfield-tokom-prvih-15-sati-igranja/možete da radite u ovoj igri.”

Najduži prolasci kroz Skyrim i Oblivion koje sam igrao su premašili 200 sati, tako da taj broj nije potpuno iznenađujući za novu Bethesda igru. Ali Hines kaže da je Starfield još mnogo veći u obimu od svega što je dosad napravljeno.

“Kada je igrate, imate osećaj kao da u jednoj igri postoje različite igre,” kaže Hines, “i mogu da odlučim koliko vremena želim da potrošim, na način koji niste zaista videli u Fallout-u ili Skyrim-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

PRETPLATITE SE NA PLAY! NEWSLETTER



Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top