PC

Lenovo Legion Go cena, hardver i ostali detalji kruže internetom

U trci za dominaciju na tržištu prenosivih konzola, čini se da je svaki developer i proizvođač fokusiran na to da stvara svoj uređaj. Već neko vreme se šuška o Lenovo Legion Go, još jednom konkurentu koji ulazi u arenu u narednim nedeljama. Sada, zahvaljujući izveštaju objavljenom od strane WindowsReport, cena, period izlaska i potpuna specifikacija Lenovo Legion Go su očigledno otkriveni.

Lenovo Legion Go je impresivan na papiru U WindowsReportovom izveštaju, otkriveno je da je izvor blizak timu otkrio dugačak dokument podržan video snimkom koji je potvrdio sve što ste mogli poželeti da znate o Lenovo Legion Go.

Čini se da će prenosni PC za igranje sa Windows 11 sistemom biti “otkriven” 1. septembra, spreman za komercijalno lansiranje u oktobru. Kada se konačno pokrene, koštaće €799 / $799, kraljevski zbir za bilo koji igrački uređaj.

Na specifikacionom listu dokumentovan je zapanjujući ekran od 8,8″. Da bi se to stavilo u perspektivu, Steam Deck ima ekran od 7″, kao i Asus ROG Ally i Switch OLED. Postoje tvrdnje da je to najmoćniji prenosni uređaj do sada, sa AMD Ryzen Z1 Extreme procesorom, 16 GB RAM-a od 7500Mhz, do 1 TB NVMe M.2 prostora za skladištenje i baterijom velikog kapaciteta sposobnom za funkcionalnost “Super Rapid Charge”.

Takođe ima sposobnost da se upari sa Lenovo Legion Glasses – setom AR naočara sa Micro OLED ekranima i ugrađenim zvučnicima ($499), i Lenovo Legion E510 RGB igračkim slušalicama, koje će vas koštati oko $49.99.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top