Vesti

Prikazana gomila gejmpleja za Space Marine 2 i Banishers

FOTO: Focus Entertainment

Focus Entertainment je nedavno na Gamescomu prikazao dve veoma očekivane igre, Warhammer 40,000: Space Marine 2 i Banishers: Ghosts of New Eden, deljenjem proširenog snimka gejmpleja. Snimak gejmpleja je sada objavljen onlajn i pruža bliži pogled na mehaniku igranja, priče i vizuale ovih nadolazećih naslova.

Banishers: Ghosts of New Eden, razvijen od strane studija Don’t Nod, vodi igrače u zaleđenu divljinu Severne Amerike u godini 1695. Igra se vrti oko ljubavnika koji love duhove koji se nalaze u neprilici jer je jedan od njih nedavno neživ. Igrači će krenuti na avanturu forme akcionog RPG-a postavljenu u mističnom svetu ispunjenom natprirodnim stvorenjima i drevnim tajnama. Prošireni gameplay trejler prikazuje Reda i Anteu, protagoniste, dok istražuju opsednutost i suočavaju se sa raznim izazovima u fizičkim i spektralnim carstvima.

Warhammer 40,000: Space Marine 2, s druge strane, nudi uzbudljivi nastavak popularne franšize. Igra sadrži Ultramarines Space Marine Lieutenant Titusa koji se bori protiv Tyranidsa na Planeti Avarax. Prošireni gejmplej ističe intenzivnu borbu, masivnu akciju i mnogo prolivanja krvi, čime zadovoljava očekivanja Space Marine fanova.

Dok je Warhammer 40,000: Space Marine 2 zakazan za objavljivanje negde ove zime na Xbox Series X/S, PS5 i PC, Banishers: Ghosts of New Eden je postavljen da izađe 7. novembra za iste platforme. Pored toga, Saber Interactive, developer Space Marine 2, planira da održi beta test pre zvaničnog izlaska igre. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top