PlayStation 4

Novi Playstation State of Play stiže uskoro

FOTO: Sony/Playstation

Obično, Sony održava State of Play strim svakog septembra i taj trend izgleda da će se nastaviti i ove godine. Izgleda da Sony planira još jedan strim za otkrivanje igara vrlo brzo.

Prema izveštaju poznatog novinara, Jeffa Grubba, Sonijjev State of Play strim će se uskoro vratiti. Iako neće nužno biti pun prikaz kao što smo videli u maju, svaki State of Play obično donosi dobar miks ažuriranja najavljenih naslova, kao i novih otkrića.

Sonijev PlayStation Showcase u maju je kritikovan zbog teške fokusiranosti na live service multiplayer igre, udaljavajući se od akcije za jednog igrača po kojoj su Sonijeve first party igre najpoznatije. Međutim, strim se završio sa delom gejmpleja za Spider-Man 2, koji izlazi kasnije ove godine.

Zaista nemamo mnogo pretpostavki šta bi Sony mogao pokazati sledeće. Znamo da je prošlo dosta vremena od kada smo imali ažuriranje od studija poput Sucker Punch, pored toga, Naughty Dog je radio na The Last of Us Factions godinama i dugo se čeka na otkrivanje. Sony je obično prilično dobar u držanju curenja za iznenadne najave igara, tako da bi moglo biti još mnogo toga što se dešava iza scene. Jedna velika stvar koju treba tražiti je najava nove revizije PS5-a, koja ima nešto manji šasiju ali nije nužno dovoljno mala da bi se smatrala „Slim“ modelom.

Ova vest sledi nakon najave datuma lansiranja PlayStation Portala, koji je 15. novembra. Takođe sledi nakon novog povećanja cene PS+ za pretplate od 12 meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top