PC

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 tiho izrađen iznova od strane studija Chinese Room i ima rok izlaska

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je dobio novi rok izlaska i trejler nakon odlaganja na neodređeno.

Na YouTubeu, nalog World of Darkness je objavio novi trejler za Bloodlines 2, koji otkriva isečke i snimke gejmpleja uz rok izlaska u jesen 2024. godine. Igra je doživela značajna kašnjenja od njene najave, pa čak i promenu razvojnog tima, sa prelaskom proizvodnje sa Hardsuit Labs na The Chinese Room.

Sajt izdavača Paradox Interactive za Bloodlines 2 navodi da će kompanija do kraja 2023. godine otkriti sve likove u igri. Na početku 2024. godine, oni će pružiti više informacija o stilovima igre, disciplinama i drugim mehanikama, sa video snimkom gejmpleja koji sledi. Sajt navodi da su detalji o prednarudžbama i tačnom datumu izlaska još uvek predstojeći, iako je naslov dostupan za dodavanje na wishlist na Steamu. Što se tiče zapleta, veb stranica navodi da će igrači biti u Sijetlu i odlučiti u kom pravcu će grad krenuti dok počinje rat.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je zakazan za izlazak u jesen 2024. godine. Trenutno nije jasno na kojim će konzolama naslov biti dostupan, mada će verovatno biti dostupan na svim trenutnim konzolama i PC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top