PC

GSC GameWorld namerava da podigne kvalitet grafike u Stalker 2 nakon negodovanja fanova

Mnogi fanovi STALKER 2 su bili razočarani njegovim najnovijim gejmplej trejlerom za igranje na Gamescom 2023. Vidite, igra nije izgledala tako dobro ili tako dobro kao njen inicijalni E3 2021 trejler. Da, downgrade je očigledan. Međutim, GSC GameWorld insistira da i dalje planira da napravi STALKER 2 da izgleda dobro kao njegov E3 2021 trejler.

U intervjuu sa IGN-om, menadžer za odnose sa javnošću GSC Game World, Zakhar Bocharov, tvrdio je da je igra sada potpuna. Bocharov je takođe tvrdio da studio i dalje cilja da igra izgleda dobro kao njen E3 2021 trejler. Studio i dalje veruje da “može da izvede ovu stvar, ostvari svoju ambiciju, pokaže svetu šta je zaista sposoban”.

Biće zanimljivo videti da li će konačna verzija STALKER 2 biti blizu onoga što je GSC GameWorld prvobitno prikazao. I da, možemo sigurno reći da je E3 2021 trejler bio in-engine, a ne stvarni gejmplej trejler. Drugim rečima, GSC GameWorld je malkice slagao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top