PC

Star Wars Jedi: Survivor dobija ogromna poboljšanja na konzolama i PC-u

FOTO: Respawn Entertainment

Kada je Star Wars Jedi: Survivor lansiran ranije ove godine, stigao je sa dosta problema sa performansama. Ovi su bili najuočljiviji na PC-u, ali kako se primetilo na lansiranju, verzija za konzole sledeće generacije takođe nije bila super dobra. Režim performansi igre je konstantno bio ispod 60FPS, što je dovodilo do stalnog kidanja ekrana. Sada, sa sedmim glavnim apdejtom igre, to bi konačno trebalo da se promeni.

Ovonedeljno ažuriranje za Star Wars Jedi: Survivor uključuje poboljšanja i za Quality i Performance modove igranja na Xbox Series X/S i PS5. Najveća nadogradnja dolazi u režimu performansi, koji bi sada trebao da se stvarno pokreće sa 60FPS. Zapravo, saopštenje za štampu koje smo primili tvrdi da je to “čvrstih 60FPS”, tako da bi problemi trebali biti stvar prošlosti, a igrači bi trebali pronaći borbu kao odzivniju, pretpostavljajući da se stopa frejmova održava stabilnom.

Oni koji koriste Nvidia RTX GPU-ove takođe će dobiti pristup novoj funkciji, jer će Jedi Survivor sada imati DLSS dostupan. Pored toga, Respawn je implementirao druga poboljšanja performansi i optimizacije na PC-u, tako da bi igra sada trebala da radi mnogo bolje u odnosu na lansiranje.

Evo potpunih beleški o zakrpi:

  • Performance mode has been completely reworked to substantially improve player experience.
  • A number of GPU and CPU optimizations – along with disabling Ray Tracing – has resulted in a better player experience, including a solid 60 FPS in Performance mode.
  • Quality Mode has also received optimizations to help reduce FPS fluctuation and introduce other visual improvements.
  • Variable Refresh Rate support added for PS5
  • Additional performance & optimization improvements for PC, including DLSS support.
  • Save system tweaks to help prevent save game corruption
  • Fixed issues where players could not retrieve their XP after dying under certain circumstances.
  • Various crash fixes
  • Various bug fixes & improvements across all platforms, including fixes for cloth, lighting, and UI.

 Zakrpa je sada dostupna na svim platformama. Treba napomenuti da dok možete igrati igru na 60FPS na konzolama trenutne generacije, sve scene su još uvek zaključane na 30FPS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top