PlayStation 4

Mortal Kombat 1 možda dobije i PS4 verziju

Mortal Kombat 1 je sada udaljen samo nekoliko dana, i iako je igra predstavljena i prikazana kao ekskluzivni naslov za trenutnu generaciju konzola, izgleda da NetherRealm ima planove da igru prenese na konzole prethodne generacije. Prema promotivnom materijalu koji je objavio GameStop, Mortal Kombat 1 će barem takođe biti dostupan na PlayStation 4.

Kako je primetio korisnik Twittera Foulness_Arisen, promotivne table koje se nalaze unutar fizičkih prodavnica GameStopa koje reklamiraju predstojeći Mortal Kombat 1 sadrže baner koji navodi da su dostupne platforme PlayStation 5 kao i PS4.

S obzirom na činjenicu da igra dolazi na Nintendo Switch, sigurno nema razloga zašto sistemi prethodne generacije ne bi mogli da pokrenu igru. Ipak, ako se to na kraju pokaže kao tačno, činjenica da nikada nije zvanično rečeno da MK1 dolazi na PS4/Xbox One je donekle neiskrena.

Iako je malo verovatno, moguće je da je ovo jednostavna štamparska greška od strane marketinškog odeljenja igre. Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će tim iz NetherRealm/WB Games reći u danima koji vode do ili nakon izlaska Mortal Kombat 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top