Vesti

Mrtva kartaška igra ima više pregleda na Twitchu od Diabla IV

Svesni smo da ovaj izraz možda malo previše koristimo, ali ovoga puta stvarno moramo da kažemo da je Diablo IV zreo za aparate.

Ako do sada niste pogodili koja je to ”mrtva kartaška igra”, ne krivimo vas, jer je njena propast zaista bila spektakularna, a za sve je kriv Valve. Govorimo o Artifactu.

Baš zato su se dotaši naslađivali na redditu kako Artifact na Twitchu ima više pregleda od Diabla IV. Još gore, Artifact ”strimeri” uopšte ne igraju igru, već igraju druge igre ili gledaju filmove i serije. Praktično su bezbedni od Twitch modova, pošto u Artifact kanal skoro niko ne kroči.

Artifact is alive, it now has the same viewership as Blizzards newest game.
byu/Legioncommander_ inDotA2

Međutim, iako Diablo IV ima manje pregleda od jedne mrtve igre, situacija u samoj igri nije baš toliko dramatična. Prema podacima sa ActivePlayer.io, Diablo IV ima preko 300.000 aktivnih igrača. Čak iako su ove statistike tačne, nisu neko merilo, pošto su igrači izuzetno nezadovoljni i razočarani prvom sezonom igre.

Artifact je kartaška igra, spinoff čuvene mobe Dote 2 koja se pojavila 2018. godine. Artifact je imao inovativne mehanike za ovako prezasićen žanr igara i imao je solidan broj igrača. Nažalost, posle nekoliko loših odluka od strane Valve-a, rad na igri je obustavljen. Ista ova sudbina zadesila je Dota Underlords.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top