Vesti

Igra The First Descendant predstavila novu heroinu – Sharen

The First Descendant je predstojeća video igra sledeće generacije u žanru “looter shooter”, razvijena na Unreal Engine 5 platformi, i biće dostupna na PC, PS5 i Xbox Series X/S. Nexon je nedavno predstavio novu heroinu po imenu Sharen Julicia, koja je kombinacija čoveka i mašine, specijalizovana za razarajuću borbu na bliskoj udaljenosti. Njen trejler koji prikazuje stil igre je sada dostupan za gledanje.

Kada je reč o mehanikama igre, Sharen koristi taktike prikrivanja pri približavanju i povlačenju, izdvajajući se u borbama na bliskoj udaljenosti gde može biti izuzetno smrtonosna. Njena pasivna sposobnost, poznata kao Assassinator, pojačava njenu štetu protiv neprijatelja koji je trenutno ne targetiraju.

Što se tiče njenih aktivnih sposobnosti, one uključuju: Cutoff Beam, električni zrak koji neprijateljima nanosi velike električne povredew; Active Camouflage, koji je čini nevidljivom dok ne započne napad i potom aktivira režim Ambush da bi povećala štetu svog sledećeg napada. Pored toga, poseduje i Shock Nuts, projektil koji može omamiti neprijatelje pri udaru; i Flash Daggers, koji su usmereni na neprijatelje unutar njenog vidnog polja, šaljući salvu malih noževa prema njima da bi izazvala eksplozivnu i električnu štetu.

The First Descendant Crossplay Open Beta će biti dostupna za Playstation igrače od 19. do 25. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top