Domaća Scena

PLAY! 171 – AVGUST/SEPTEMBAR 2023

171. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Letnja pauza je gotova, a krajem avgusta je počeo pravi ‘’blokbaster period’’ za gejming scenu u globalu.

Pred nama su meseci praktično prenatrpani igrama, a Baldur’s Gate 3 još nismo prešli uzduž i popreko, o čemu ćete čitati u recenziji našeg autora. Septembar nam je doneo eksplozija igara, počevši od Starfield, preko Payday 3, nove Crew igre, Cyberpunk ekspanzije pa do maksimalno ishajpovanog Mortal Kombat 1. A oktobar je tek posebna priča, no do tada ima vremena.

Play! ekipa je posetila Gamescom 2023 sajam i fantastično smo se proveli, o čemu možete više pročitati u opsežnoj reportaži. Tamo smo i isprobali MK1, koji sa punim pravom nosi sav taj hajp.

Iako smo većinu leta proveli na odmoru, ipak smo imali vremena da odigramo nekoliko sjajnih igara. Kao savršenu letnju igru izdvojili bismo Dave the Diver, a što se igre sa naslovnice tiče, mislimo da ne moramo da vam damo dodatan razlog zašto je završila tamo! Ne propustite ni recenziju igre Lifespace Traveler, od samostalnog developera Dina Trnke iz susedne Bosne i Hercegovine.

U avgustu i septembru se održao svetski IeSF šampionat, veliki međunarodni esports turnir koji je ugostio preko 100 nacionalnih reprezentacija širom sveta. O uspehu Srbije na turniru možete pročitati više na narednim stranicama časopisa!

Da ne dužimo više, lepo isplanirajte naredni period kako biste uživali u što više igara, a pritom i bojama jeseni u stvarnom životu. I naravno, čitajte Play! usput :)

171. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top