Vesti

EA je potvrdio da će Sims 5 biti besplatan

U blog postu u utorak, EA je potvrdila da će The Sims 5 biti “besplatan za preuzimanje”.

“To znači da kada Projekt Rene bude spreman i potpuno otvoren za igrače, moći ćete da se pridružite, igrate i istražujete ga bez pretplate, kupovine osnovne igre ili mehanizama energije,” rekla je EA. “Želimo da vam igranje bude vrlo lako, da pozovete ili se pridružite prijateljima i doživite nove funkcije, priče i izazove.

Što se tiče razvoja onoga što se naziva Projekt Rene, EA kaže da će nova igra ponuditi igračima novi način za igranje The Sims.”[I]graće se ‘simsasto’, jer će igrači i dalje upravljati onim što njihovi Simsi rade tokom dana, ali će i predstaviti izbore u igri na drugačiji način,” rekla je kompanija.

“Želimo da Projekt Rene od samog početka bude jak i kohezivan. Iako neće početi sa svim što imate u The Sims 4, planiramo da vremenom dodajemo nove doživljaje i sadržaj u Projekt Rene.

“Pored toga što će The Sims 5 biti besplatan za preuzimanje “kada bude spreman”, EA kaže da poslednje izdanje serije, The Sims 4, neće biti zamenjeno. Umesto toga, obe igre će “postojati jedna pored druge”.

“Nastavićemo da podržavamo obe igre istovremeno i planiramo da donesemo više uzbudljivog sadržaja zajednici The Sims 4 u doglednoj budućnosti,” kaže EA.S obzirom na to da je igra besplatna za preuzimanje, igrači treba da očekuju različite opcije plaćanja za proširenja i drugi dodatni sadržaj kako igra raste. Kompanija kaže da će prodavati sadržaj i pakete na različite načine nego inače.

Vreme je korišćeno kao primer onoga što bi moglo biti dodato u “osnovnu igru” za sve igrače besplatno, dok bi se mogao ponuditi paket za kupovinu koji se fokusira na zimske sportove.”Važno je da s Projektom Rene smanjimo prepreke za igru i damo svim igračima najšire zajedničke sisteme, jer se to čini kao najčvršća osnova za naš rast,” rekla je EA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top