Vesti

Playstation najavio State of Play događaj isti dan kad je i Nintendo direct

Dok prelazimo u jesenju sezonu, svet video igara se priprema za svoj najuzbudljiviji period godine, kada veliki izdavači jedva čekaju da lansiraju svoje najnovije igre za prazničnu sezonu. Tradicionalno, ovo je doba godine kada možemo računati na događaje od strane Sonyja i Nintenda koji će nam pružiti uvid u ono što nas čeka. Međutim, neočekivani obrt ove godine je da su oba giganta zakazala svoje događaje za isti dan.

Sony je otkrio planove za svoj predstojeći događaj PlayStation State of Play koji će se održati 14. septembra, istog dana kada je zakazana i Nintendo Direct prezentacija. Dobro je što se ova dva događaja neće preklapati, što omogućava zaljubljenicima u igre da prate oba događaja bez potrebe za dva ekrana. U ažuriranju na platformi X, Sony je naveo da će se njihov State of Play fokusirati na “nezavisne i igre trećih strana od globalnih developera.” To znači da nećemo videti nove igre prvog reda, kao što je Marvelov Spider-Man 2koji ima svoj poseban događaj za štampu sledećeg dana. Međutim, možemo se radovati nizu značajnih izdanja, uključujući one za PSVR2, koji su u pripremi.

Iako konkretna postava za State of Play ostaje tajna, nagađa se da bismo mogli videti naslove kao što su Mortal Kombat 1, Stellar Blade, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Sonic Superstars i Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Događaj je zakazan za 14. septembar u 23:00 po srednjoevropskom vremenu i biće prenošen preko YouTube, Twitch i TikTok platformi.

Ovo sledi neposredno nakon Nintendo Direct prezentacije, koja je zakazana da počne u 16:00 po srednjoevropskom vremenu. Očekuje se da će prezentacija doneti “oko 40 minuta novosti fokusiranih na igre za Nintendo Switch koje izlaze ove zime.” S obzirom na očekivano izdanje Super Mario Bros. Wonder 20. oktobra, verovatno je da će ta igra biti u centru pažnje.

Ostale igre koje bi mogle biti prikazane uključuju remake Super Mario RPG i još neimenovani projekat Princeze Peach. Takođe postoji mogućnost da naslovi kao što su Sonic Superstars i Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 mogu imati svoje mesto ovde umesto na State of Play događaju, zajedno sa igrama kao što su WarioWare: Move It!, Persona 5 Tactia i Dragon Quest Monsters: The Dark Prince. Međutim, Nintendo nije potvrdio ovu postavu. Gledaoci mogu pratiti ovaj događaj putem YouTube kanala Nintendo of America.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top