Vesti

Novi sinematik za Phantom Liberty nam nagoveštava genijalnu priču

Odbrojavanje je počelo – za nešto više od nedelje dana, moći ćemo iskusiti ekspanziju Phantom Liberty za Cyberpunk 2077, jedini takav dodatak za ovu igru otvorenog sveta iz 2020. godine. Ovo označava završni čin za najneverovatniju priču o usponu CD Projekta, a potpuno novi sinematiski trejler objavljen danas nudi priču koja je nesumnjivo neverovatna.

Ovo predstavlja značajan preporod za Cyberpunk 2077, jer pored Phantom Liberty, CD Projekt takođe lansira ono što nazivaju ‘Cyberpunk 2077 2.0’ – sveobuhvatnu, temeljitu preradu originalne igre. Iako će veći deo ovog ažuriranog sadržaja biti dostupan besplatno, sam Phantom Liberty je plaćeni dodatak i, sudeći po trejleru, obećava da će biti vredan svake potrošene pare.

Dugo smo razumeli da Phantom Liberty služi kao ‘nova šansa’ za Cyberpunk 2077, i današnji sveže objavljeni trejler definitivno to potvrđuje. Trejler je prava poslastica za oči, sa digitalnom verzijom Idrisa Elbe koja je ništa manje od spektakularne.

Sa tri i po minute sadržaja koji idealno priprema teren za ekspanziju koja stiže 26. septembra, čekanje je skoro gotovo, a i te kako je bilo vredno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top