Nintendo Switch

Activision još od prošle godine ima detalje za Switch 2

Nintendo je navodno prošle godine obavestio Activision Blizzard o planovima za svoju konzolu sledeće generacije.

To je prema internim materijalima Activisiona koji su se pojavili kao deo Microsoftove pravne bitke sa američkom Federalnom trgovinskom komisijom, koje je pregledao The Verge.

Prema materijalima, izvršni direktori Activisiona, uključujući CEO Bobby Koticka, sastali su se sa izvršnim direktorima Nintenda, uključujući predsednika Shuntaro Furukawu, da bi razgovarali o nasledniku Switcha 15. decembra 2022. godine.

Materijali za brifing poslati Koticku pre sastanka od strane Chris Schnakenberga, šefa strategije platforme i partnerskih odnosa Activisiona, izgleda da sugerišu da je kompanija očekivala da će performanse konzole biti uporedive sa PS4 i Xbox One.

“S obzirom na bližu usklađenost sa Gen8 platformama u pogledu performansi i našim prethodnim ponudama na PS4 / Xbox One, razumno je pretpostaviti da bismo mogli napraviti nešto privlačno za NG Switch”, napisao je on. “Bilo bi korisno obezbediti rani pristup prototipovima hardvera za razvoj i dokazati to lepo i rano.”

Međutim, pojavljujući se kao svedok u julu kao deo sudskog spora Microsofta sa FTC-om, Kotick je tvrdio da Activision nije upoznat sa specifikacijama za Nintendoovu sledeću konzolu.

Kotick, koji je priznao da je napravio grešku u proceni ne donoseći Call of duty na Switch s obzirom na komercijalni uspeh konzole, bio je upitan da li je verovatno da će budući unosi serijala biti objavljeni za novi Nintendo hardver.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top