PC

EA završava podršku za Wild Hearts samo 7 meseci nakon izlaska

Wild Hearts je akciona igra fokusirana na kooperativu, koju je razvio Omega Force i objavio Electronic Arts preko svoje oznake EA Originals. Igra je snažno inspirisana veoma uspešnim Monster Hunter brendom kompanije Capcom. Nažalost, čini se da Wild Hearts nije uspeo da stekne dovoljno privlačnosti kod fanova, jer se izveštava da igra više neće primati buduća ažuriranja sadržaja – uprkos tome što je stara samo 7 meseci.

Kako je izvestio Insider Gaming, moderator za Wild Hearts subreddit je otišao na platformu da otkrije tužnu vest pre njene neizbežne zvanične objave, rekavši:

“Ono što mislite da se dogodilo sa igrom, nažalost se dogodilo. U tipičnim EA vestima, čini se da nisu želeli da sede na igri i daju joj vreme i očekivali su da će najverovatnije biti sledeći MH. Čini se da se nije pretvorila u višemilionski veliki hit koji su želeli i ne žele da joj daju ljubav da raste.”

U poslednjih nekoliko godina Monster Hunter je eksplodirao postajući jedna od najvećih franšiza kompanije Capcom, pri čemu je Monster Hunter World iz 2017. godine najprodavanija igra izdavača svih vremena (prodato je 19 miliona primeraka).

Iako je primila generalno pozitivne kritike od kritičara i fanova, čini se da Wild Hearts nije postigao nivo trenutne privlačnosti za koji se EA nadao. Ipak, još uvek je iznenađujuće videti kako podrška završava tako brzo nakon njenog lansiranja.

Čak su i poznati neuspesi poput Babylon’s Fall kompanije Square Enix uspeli da traju skoro godinu dana pre nego što su završili podršku. Za razliku od Babylon’s Fall, međutim, čini se da će Wild Hearts ostati igriv sa serverima koji ostaju online nakon toga. Moraćemo da sačekamo zvaničnu objavu za više detalja, ali bez obzira na to, ovo je razočaravajuće videti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top