Vesti

Xbox Series S je dosta popularniji od Series X konzole

Xbox Series S je popularniji od Xbox Series X. To je prema dokumentima iz nedavnih sudskih curenja informacija iz slučaja Microsoft protiv FTC.

Jedan dokument iz procurelog slučaja pokazuje da skoro 75%, tačnije 74,8%, vlasnika Xbox Series poseduje Series S. To ostavlja samo oko 25% vlasnika nove generacije sa Series X.

Ideja da je Xbox Series S popularniji od dve Xbox konzole nije uopšte iznenađujuća. Iako ne može da dostigne 4K rezoluciju niti ima snagu da ima iste funkcije kao neke igre na Series X, konzola je i dalje 200 dolara jeftinija od Series X. Trošenje 299 dolara u poređenju sa 499 dolara je mnogo bolja opcija za mnoge igrače. Čak je i sveže objavljeni crni Xbox Series S sa SSD-om od 1TB koji košta 349 dolara i dalje bolja ponuda za mnoge, posebno one koji ne mare za fizičke medije dok i dalje koriste televizore sa 1080p.

Naravno, podaci su iz 2022. godine, tako da su tačni brojevi verovatno promenjeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top