PC

Netflix radi na AAA pucačini za više platformi

Netflix se polako ali sigurno upušta u tržište video igara. Nakon njihovog početnog ulaska u sektor mobilnih igara, videli smo kako se streaming servis širi na objavljivanje sve više i više igara na više platformi. Kompanija izgleda da pravi još jedan korak u tom pravcu, sa AAA multi-platformskim šuterom koji je navodno trenutno u razvoju.

Kako je izvestio časopis Gamesual, novi oglas za posao Netflixa za ‘Senior Gameplay Engineer – AI’ detaljno opisuje činjenicu da streaming servis radi na pomenutom naslovu, rekavši “Tražimo kreativnog, visoko kvalifikovanog Senior Gameplay AI Engineera da nam pomogne da izgradimo potpuno novu, AAA, multi-platformsku igru.”

Oglas je uključivao još nekoliko detalja o ovoj nepoznatoj igri, uključujući činjenicu da će biti fokusirana na “akciju”; da će biti multiplayer po prirodi; verovatno će raditi na Unreal Engine; i možda će čak doći na još neobjavljene gaming platforme.

Dalje pretpostavke sugerišu da bi igra mogla biti povezana sa originalnim Netflix filmom ili serijom Netflix, s obzirom da jedna od odgovornosti za ulogu ‘Game Director’ navodi da kandidat treba da “Razvija svet/karaktere/narativ koji su dostojni Netflix filma/TV serije.”

Ostali sporedni detalji otkrivaju da će projekat verovatno biti ili 3rd ili 1st person shooter i da će sadržati “i kooperativne i konkurentske” elemente.

Netflix se već neko vreme priprema za veliki prodor u svet igara, pa će biti zanimljivo videti šta će tačno ovaj neobjavljeni projekat na kraju biti – i koliko su veliki planovi za njegovu budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top