PC

Tales of the Shire je najnovija igra iz Lord of the Rings franšize

Nova igra sa LotR tematikom, Tales of the Shire, je najavljena za PC i konzole.

Razvija je kompanija za specijalne efekte i rekvizite Wētā Workshop iz Novog Zelanda, koja je možda najpoznatija po svom radu na filmovima Gospodar Prstenova i Hobit, a izdavač će biti Private Division, produžena ruka kuće Take-Two.

“Vaš udoban život hobita čeka u Pričama iz Okruga, u novoj, srdačnoj Lord of the Rings igri koja će izaći 2024. godine na konzoli i PC-u”, rekao je Private Division.

Teaser trejler za igru, koji je naveden kao “uskoro dolazi” na sajtu izdavača, može se pogledati ispod.

Embracer Group je stekao prava na LotR i Hobbit frajšizu u avgustu 2022. godine.

Kao deo tekućih napora za restrukturiranje, koji su rezultirali zatvaranjem nekih studija za igre i otkazivanjem nekih projekata, kompanija je rekla da planira da poveća fokus na interne franšize kao što je LotR.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top