Nintendo Switch

Red Dead Redemption 2 izgleda dobija Switch verziju

Nintendo Switch je nedavno dobio port za Red Dead Redemption iz 2011. godine, nudeći uglavnom nekompromitovano iskustvo za one koji žele ponovo da prožive priču o Johnu Marstonu u prenosivom obliku. U iznenađujućem potezu, izgleda da Rockstar planira da na Nintendo platformu donese i svoj nastavak/prequel ‘RDR2’ – barem prema brazilskom odboru za ocenjivanje.

Kako je izvestio glavni urednik Universo Nintendo ‘Felipe’, brazilski odbor za ocenjivanje igara objavio je listing na kojem se nalazi Red Dead Redemption 2 za Nintendo Switch – što implicira da bi ovaj višestruko nagrađivani naslov otvorenog sveta mogao naći svoj put na Nintendov hibridni ručni uređaj.

Nisu podeljeni dodatni detalji, međutim Felipe je potvrdio da se spisak odnosi na nativnu verziju igre, a ne na neko iskustvo koje zavisi od cloud striminga. Ako je to zaista slučaj, biće vrlo zanimljivo videti kako je tim uspeo da impresivno detaljan i gust svet Red Dead Redemption 2 dobro radi na Nintendovom starijem hardveru.

Za sada bi sve trebalo uzeti sa rezervom, međutim s obzirom na nedavno curenje FTC-a koje ukazuje na to da bismo mogli dobiti remaster RDR2 za konzole trenutne generacije, moguće je da Rockstar planira neku vrstu koordiniranog izdanja na sve tri platforme.

Međutim, RDR2 i dalje ostaje jedan od najbolje izgledajućih naslova otvorenog sveta uprkos tome što se nalazi na sada uređajima prošle generacije, pa bi bilo vrlo zanimljivo videti kako bi tim uspeo da ga prenese na Switch na prihvatljiv način. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top