PC

Blizzard radi na survival igri koja navodno izlazi 2027. godine

Nova neobjavljena survival igra dolazi od kompanije Blizzard 2027. godine.

Prema ArtStation profilu glavnog/vođe umetnika za okruženje Blizzarda, Dan John Cox, trenutno radi kao vođa umetnika za okruženje na neobjavljenoj igri.

Što se tiče toga šta bi ova igra mogla biti, stvarno nema informacija osim onoga što profil kaže. Ne znamo da li će to biti nova franšiza ili igra iz postojećih naslova u kompaniji.

Trenutno, Blizzard nastavlja da se fokusira na Diablo 4, čija je druga sezona zakazana za početak 17. oktobra. Kompanija takođe radi na dodatnom sadržaju za World of Warcraft i Overwatch.

Postoje i glasine da bi StarCraft 3 mogao biti u razvoju, na osnovu onoga što je Jez Corden rekao u odgovoru fanovima na Twitteru u julu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top