Nintendo Switch

Batman: Arkham Trilogy za Switch odložen

U junu ove godine, tokom Nintendoovog letnjeg Direct-a, proizvođač konzola je najavio da će visoko cenjena trilogija Batman: Arkham igara stići na Switch ‘jeseni 2023’. Datum izlaska kolekcije je kasnije potvrđen; trebalo bi da stigne 13. oktobra. Sa malo više od nedelje dana do njenog dolaska, tim je sada najavio odlaganje igre za dva meseca.

Obraćajući se na Twitteru da bi objavili vest, zvanična stranica Batman Arkham je rekla: “Batman: Arkham Trilogy za Nintendo Switch će sada biti lansirana 1. decembra 2023. Potrebno je više vremena da bi se igračima pružilo najbolje moguće iskustvo na Nintendo Switch. Izvinjavamo se fanovima koji su uzbuđeni da igraju ovu verziju trilogije. Hvala vam na strpljenju.”

Na osnovu izraza, čini se da je potrebna dalja optimizacija kako bi se osiguralo da igre glatko rade na Nintendoovom sada starijem hibridnom ručnom uređaju. Međutim, ovo odlaganje može koristiti kolekciji na druge načine, jer je oktobar jedan od najprometnijih meseci godine u pogledu izdanja igara. Videli smo kako su mnogi različiti naslovi izbačeni iz meseca – pa čak i iz 2023. godine – kako bi se izbegao sukob sa prilivom igara.

S obzirom da Batman Arkham Trilogy sadrži 3 prilično obimna naslova u jednom paketu, nadamo se da će odlaganje ne samo poslužiti za bolje iskustvo lansiranja, već će igračima dati više vremena da završe MNOGO izdanja u oktobru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top