PlayStation 5

Red Dead Redemption remaster dobio 60FPS opciju na PS5 konzoli

Kada je Remastered verzija igre Red Dead Redemption izašla za PlayStation i Switch konzole, Rockstar je dobio dosta kritika zbog nedostatka 60FPS moda, posebno kada se igra na PS5. Sa najnovijim ažuriranjem, ovo je popravljeno.

Kako je Push Square primetio, Patch 1.03 za Red Dead Redemption Remastered je pušten, obećavajući “opšte ispravke grešaka, ispravke stabilnosti i poboljšanja”. Zakrpa ima jednu tajnu novu funkciju – igranje sa 60FPS, ali samo kada se igra PS4 verzija na PS5 putem backwards compatibility.

Pošto Rockstar nije zvanično najavio podršku za 60FPS sa beleškama o zakrpi, nije jasno da li je ovo trebalo da se nađe u igri još, ili će igranje sa 60FPS doći i na druge platforme.

Remastered verzija igre Red Dead Redemption je lansirana ranije ove godine, ali samo za PS4 i Switch. Igra se i dalje može igrati na Xbox Series X/S putem kompatibilnosti sa Xbox 360 verzijom. Izdanje za PC još uvek ne postoji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top