PC

XDefiant izgleda izlazi krajem meseca

Poznati Call of Duty leaker @TheMW2Ghost tvrdi da XDefiant ima datum izlaska zakazan za 28. oktobar.

Prema njemu, postoji očigledan događaj povodom lansiranja 28. oktobra, što ga je navelo da veruje u datum izlaska igre.

Iako nemamo dodatnu potvrdu datuma izlaska za XDefiant, postoje  dodatne informacije koje sugerišu da Ubisoft San Francisco, developeri XDefiant, zaista imaju događaj za 28. oktobar, ali detalji o tome šta događaj podrazumeva još uvek nisu provereni.

Ako je tačan datum 28. oktobra, to bi značilo da bi igra bila lansirana u subotu. Ili možda će igra biti objavljena u petak, 27. oktobra 2023. godine, a Ubisoft će slaviti sa događajem dan kasnije.

Prošle nedelje je prijavljeno da će XDefiant biti objavljen 17. oktobra od strane drugog Call of Duty leakera el_bobberto na Twitteru, ali nije jasno zašto, ili ako je taj datum izlaska odložen. Moguće je da je Ubisoft odlučio da odloži izlazak, kada su shvatili da će izlazak biti u direktnom sukobu sa početkom Call of Duty’s ‘The Haunting’ događaja.

Prošlog meseca, Ubisoft je prijavio da XDefiant nije prošao svoje prijave kod Sony i Xbox, i kao takva igra je odložena.

Bilo kako bilo, sigurno je da Ubisoft želi da XDefiant objavi u igrama prebukiranom oktobru. Ovo će ujedno biti redak slučaj da ovaj izdavač objavi dve igre istog meseca, iako je XDefiant besplatna multiplejer pucačina, a AC Mirage singleplejer AAA(donekle) igra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top