PC

XDefiant ponovo odložen bez novog datuma izlaska

FOTO: Ubisoft

Zvanični Twitter nalog za XDefiant objavio je da je igra ponovo odložena, ali nije dat novi datum izlaska.

Odlaganje dolazi nakon niza glasina koje su kružile internetom da bi igra mogla biti objavljena već 17. oktobra.

Tvit glasi: “Hvala svima koji su učestvovali u našoj nedavnoj javnoj test sesiji i nastavljaju da stoje uz nas dok gradimo XDefiant. PTS nam je još jednom pokazao vaše priznanje za naš brzi gameplay, jedinstveno kreirane mape, modove vođene ciljevima i ikoničan roster frakcija.

Ali, takođe su isplivala neka neslaganja u iskustvu igre koja moramo da rešimo pre pokretanja naše predsezone. Tako smo doneli tešku odluku da odložimo XDefiant predsezonu.

Tim će nastaviti da radi na rešavanju ovih problema i testiranju istih kako bismo se uverili da ispunjavamo naš cilj da budemo najbolji arkadni pucač. Podelićemo više informacija o predsezoni i testiranju kako budu dolazile.

Hvala vam ponovo na vašoj podršci – naporno radimo da napravimo nešto zaista posebno i ne bismo mogli to da uradimo bez vas.”

Tehnički gledano, datum izlaska za XDefiant zapravo do sada nije dat, a nova najava odlaganja ne baca baš svetlo na to kada će igra biti objavljena. Ali s obzirom da je Call of Duty udaljen samo nekoliko nedelja, možda je odlaganje najbolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top