Vesti

Drugi čovek kompanije Bethesda odlazi nakon 24 godine

Kada pomislimo na Bethesda i prethodna izdanja Bethesda igara, dva imena odmah iskaču u prvi plan, Todd Howard i Pete Hines. Samo šest nedelja nakon lansiranja najnovije igre studija, Starfield, Hines je sada objavio da se povlači.

Pete Hines se pridružio Bethesdi 1999. godine, radeći kao SVP marketinga, pre nego što je unapređen na mesto šefa izdavaštva 2022. godine. Sada, nakon skoro 25-godišnje karijere u Bethesdi, Hines je zvanično u penziji.

U svojoj objavi, Hines je rekao: “Nakon 24 godine, odlučio sam da je moje vreme u Bethesda Softworks došlo do kraja. Odlazim u penziju i započinjem uzbudljivo novo poglavlje svog života istražujući interese i strasti, darujući svoje vreme gde mogu i uživajući više u životu. Ovo nije bila odluka do koje sam došao lako ili brzo, ali nakon neverovatne karijere, koja je kulminirala neverovatnim lansiranjem Starfielda, osećam da je vreme pravo.”

Dok se Hines povlači iz industrije video igara, on kaže da neće “prestati biti deo” zajednice, zahvaljujući fanovima koji su podržavali studio sve do izlaska najnovije RPG igre, Starfield.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top