Vesti

Slay the Spire developeri predstavili novu deckbuilding igru

Dancing Duelists je potpuno besplatan.

Nakon što je odustao od Unity-a, Mega Crit je za samo tri nedelje napravio igru u potpuno novom Godot endžinu. Kao i Slay the Spire, i Dancing Duelists je deckbuilder, ali sa drugačijom tekmatikom.

Kao što samo ime igre kaže, u Dancing Duelist birate posebne likove (plesače), gde svaki ima jedinstvene karte. Cilj igre je da pobedite protivnika u duelu.

Mega Crit je izjavio da je sa ovom igrom želeo da testira mogućnosti Godot endžina, koji će koristiti u developmentu svojih budućih igara. Studio je ranije radio u Unity-u, ali je, kao i mnogi drugi developeri, odlučio da se ”prešalta” na drugu dev platformu zbog prošlomesečnih ”reformi”.

Dancing Duelists možete besplatno preuzeti ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top