PlayStation 5

Sony nastavlja seriju izdavanja hitova sa Spider-Man 2

Još smo nekoliko dana udaljeni od lansiranja sledeće velike PlayStation ekskluzive studija Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man 2. Nastavak igre iz 2018. godine spreman je za veliko lansiranje, jer je igra dobila oduševljene kritike od kritičara.

Recenzije za Spider-Man 2 su objavljene danas. Na osnovu preko 100 recenzija do sada, igra je zaradila ocenu Must Play na Metacritic, sa ukupnim skorom od 91, rangirajući se među najbolje ocenjenim igrama godine. Ovo je takođe značajan skok u odnosu na ukupni skor originalne igre, koji se zaustavio na 88.

Na OpenCritic vidimo sličnu priču, sa igrom koja zarađuje prosečan skor od 91, na osnovu više od 80 recenzija.

Pred lansiranje igre kasnije ove nedelje, i u skladu sa ukidanjem embarga na recenzije, Sony je objavio launch trejler za igru, iako se čini da sadrži prilično mnogo spojlera, pa ako se nadate da uskočite u igru na slepo, onda bolje preskočite ovaj trejler.

Marvel’s Spider-Man 2 izlazi ekskluzivno za PS5 20. oktobra. Potencijalno ćemo videti PC izdanje krajem 2025. godine, jer se čini da se Sony dogovorio na dvogodišnji ritam za donošenje igara nove generacije na PC. Do sada su PS5 naslovi kao što su Returnal i Ratchet & Clank: Rift Apart našli svoj put do Steama i Horizon: Forbidden West će biti lansiran na platformi početkom 2024. godine

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top