PC

Star Wars Outlaws odložen iza zatvorenih vrata

Ubisoft je već neko vreme planirao veliko izdanje za početak 2024. godine. Iako nije potvrđeno da je to Star Wars Outlaws, široko se verovalo da će Ubisoftova Star Wars igra biti objavljena ranije nego što se očekivalo, posebno nakon što je ovog leta načinjen detaljni prikaz gejmpleja u trajanju od 10 minuta. Međutim, igra je možda sada odložena.

Kao deo svog nedavnog izveštaja o zaradi, Ubisoft je obavestio investitore da je projektovao zaradu za sledeći kvartal i te projekcije uzimaju u obzir da Ubisoft više neće objaviti “drugu veliku igru koju je prvobitno planirao da objavi” početkom 2024. godine. Ova misteriozna igra se sada očekuje u sledećoj fiskalnoj godini, tako da bi njeno izdanje moglo pasti negde između aprila 2024. i marta 2025.

Iako nije direktno imenovan kao Star Wars Outlaws, za ovu igru se široko spekulisalo da dolazi u prvom kvartalu 2024. godine. Ubisoft navodi druge igre koje će još biti objavljene u ovoj fiskalnoj godini, a ta lista uključuje Assassin’s Creed Mirage, Skull and Bones, Avatar: Frontiers of Pandora, Just Dance 2024, Prince of Persia: The Lost Crown, Assassin’s Creed Nexus VR, Rainbow Six Mobile, The Division Resurgence i XDefiant.

Na osnovu te prilično pune liste predstojećih izdanja, kombinovane sa Ubisoftovom listom najavljenih predstojećih naslova, Star Wars Outlaws se čini kao igra na koju se sve ovo odnosi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top