PC

Određene multiplejer mape iz prošlogodišnje CoD igre dolaze u Modern Warfare 3

Originalno najavljena kao samo ekspanzija prošlogodišnjeg Call of Duty Modern Warfare II, Activision je najavio da će 2023. godine biti objavljen novi samostalni ‘premium’ COD naslov: Modern Warfare III. Pored uključivanja svih oružja iz igre prošle godine, MWIII će takođe postepeno doneti odabrani broj “omiljenih mapa fanova” tokom budućih sezona.

Uoči dolaska Call of Duty MWIII 10. novembra, Activision je objavio blog post u kojem detaljno opisuje neki od sadržaja posle lansiranja sa kojim će igrači moći da se upuste u igru, rekavši:

“Da bismo dodatno poboljšali već impresivan izbor osnovnih 6v6 mapa, uzbuđeni smo što možemo da najavimo da će se određeni broj omiljenih mapa iz Modern Warfare II postepeno pojavljivati za igranje u Modern Warfare III tokom sezona.”

Ulazeći u dalje detalje, nastavili su, “Početni izbor – koji će biti četiri osnovnih 6v6 mapa koje uključuju Farm 18, Mercado i Shoot House – postaće dostupne ubrzo nakon lansiranja u posebnoj listi za reprodukciju, a još će ih uslediti tokom živih sezona.”

Ove mape će biti 1:1 sa njihovim MWII ekvivalentima, ali zbog evolucije mehanike kretanja i pucanja koja dolazi sa MWIII, verovatno će doći do promene ukupnog toka igre.

Na kraju, vredi napomenuti da će ove mape biti dodatne, što znači da će biti uključene pored već obećanog sadržaja posle lansiranja. Strategija za MWIII je interesantna, pa će biti zanimljivo videti da li će reciklirani sadržaj pomoći ili ometati predstojeći naslov na duge staze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top