PC

SEGA radi na ‘Super igri’, razvoj teče po planu

Sega je izjavila da se razvoj njene prve “Super igre” odvija stabilno.

Japanski izdavač je najavio projekat Super igre u maju 2021. godine, koji će obuhvatiti više “triple-A naslova koji prelaze preko sveobuhvatnog opsega Sega tehnologija” i “prevazilaze tradicionalni okvir igara”, prema rečima su-direktora operacija kompanije, Shujija Utsumija.

Sega je pružila ažuriranje o prvoj igri u projektu, koja je i dalje zakazana za izlazak u narednih nekoliko godina, u svom godišnjem integrisanom izveštaju, koji je objavljen u sredu.

“Da bi se postigao ovaj cilj i podigao poslovanje na sledeći nivo, sprovodimo aktivnosti istraživanja i razvoja kako bismo stvorili ‘Super igru’, glavni naslov koji se širi globalno, do fiskalne godine koja se završava u martu 2026. godine.”

Utsumi je takođe prokomentarisao: “Takođe napredujemo stabilno u razvoju ‘Super igre’ koju želimo da stvorimo na srednji do dugi rok. Kao što ime implicira, ‘Super igra’ uključuje koncept igre koja je daleko iznad normalnih igara.

“Ohrabrujem zainteresovane strane da se raduju plodovima naših napora, koji uključuju istraživanje i razvoj kako bi se stvorila igra koja gradi celokupan pogled na svet koji uključuje čitav ekosistem igara, ne samo igrače već i strimere koji prenose igru i njihove gledaoce”.

U novembru 2021. godine, Sega je rekla da će razmotriti ulaganje do 100 milijardi jena (tada 882 miliona dolara) tokom narednih pet godina kako bi ostvarila svoje ambicije za Super igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top