Vesti

SEGA želi da Sonic postane popularniji od Maria

U novom intervjuu, izvršni direktor SEGA, Osamu Ohasi, rekao je da bi želeo da Sonic nadmaši Maria.

Osamu Ohasi je trenutno menadžer 2. poslovnog odeljenja kompanije SEGA, koje je zaduženo za Sonic franšizu.

U intervjuu koji je omogućio sega.co.jp (preveo NoisyPixel), Ohasi je rekao da želi da Sonic “nadmaši Maria” kada su ga pitali o planovima za budući razvoj Sonica.

“Jednostavno rečeno, želim da nadmašim Maria. Sonic je igra koja je prvobitno razvijena da se takmiči sa Mariom, a to još nismo postigli. Zato što poštujemo Maria, moj cilj je da ga stignem i nadmašim”, rekao je.

Ohasi je nastavio, “Želimo da Sonic bude igran širom sveta, uključujući Japan, baš kao Mario, i želimo da film bude veći hit od Maria. Takođe želimo da izgradimo atrakciju Sonic u Universal Studios Japan. To je moj cilj kao ljubitelja Sonica.”

Ambicije Ohasija su svakako visoke i iako njegovi ciljevi ostaju da se vide, brojevi sugerišu da će SEGA imati ogromnu borbu u budućnosti.

Samo u nekim osnovnim poređenjima, najnoviji film Super Mario Bros. zaradio je 1,36 milijardi dolara na blagajnama, dok su dva filma Sonic the Hedgehog zajedno generisala “samo” 725 miliona dolara.

Sa strane video igara, Mario je trenutno najprodavanija video igra svih vremena, sa više od 830 miliona prodatih kopija igara.

Najnovija igra Sonic, Sonic Superstars, sada je dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC preko Steam i Epic Games Store.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top