PC

Blizzard razmatra World of Warcraft igre za konzole

Nedavno je kroz razgovor sa potpredsednikom i izvršnim producentom World of Warcraft franšize otkriveno da koncept prenošenja ovog izuzetno popularnog MMO-a na konzole nije isključen.

Skoro dvadeset godina, World of Warcraft je bez napora dominirao tržištem MMORPG igara, a nedavno je otkriven novi trio ekspanzija koji će efektivno pokrenuti još dve decenije narativa.

‘Razgovaramo o tome sve vreme’ U kratkom intervjuu objavljenom za GamesRadar, Holly Longdale iz Blizzarda govorila je o budućnosti World of Warcraft ekosistema, dotičući se ideje da će se franšiza jednog dana naći na konzolama.

Evo kako je Longdale reagovala na taj koncept: “Naravno! Da, razgovaramo o tome sve vreme.”

Poslednjih nedelja, Microsoft je uspešno zatvorio svoju akviziciju Activision Blizzard, što znači da ovaj tehnološki gigant sada poseduje World of Warcraft.

Tokom razgovora sa GamesRadar, Longdale je naglasila da čak ni previše tehničkih kompleksnosti ne sprečava prenošenje World of Warcraft na konzole, navodeći da je tim ‘prilično dobro pozicioniran’, i to je očigledno razlog zašto je to čak i otvoreno za diskusiju.

Međutim, Longdale je odmakla od te sanjive ideje tako što je sve vratila u realnost, ističući da će nova ‘Worldsoul Saga’ zauzeti timove nekoliko godina, najverovatnije – ali nikad ne recite nikad.

“Imamo ove tri ekspanzije i jako smo uzbuđeni zbog njih.
Ali, da, naravno. Bilo bi vrlo neiskreno reći da ne razgovaramo o tome… naravno da razgovaramo o tome.
Sada smo Microsoft.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top