PC

Gomila novih tizera objavljena za Mass Effect franšizu na dan franšize

Srećan N7 dan, Mass Effect fanovi! Da bi proslavili ovu značajnu priliku, BioWare objavljuje niz tizera za sledeći Mass Effect naslov.

Radi se o relativno kriptičnom događaju, jer se sami tizeri izbacuju u obliku video klipova sa trenutnim snimcima i zagonetkama.

Prvi se pojavio pre samo nekoliko sati na EA sajtu za Mass Effect, otkrivajući klip od 6 sekundi praćen misterioznim fragmentom koda.

U decembru 2020. godine, BioWare je objavio novi trejler koji je pružio uvid u sledeću generaciju Mass Effecta – a zatim je praktično prestao da govori o toj temi, manje-više.

Danas je N7 dan, a BioWare izgleda namerava da otkrije nešto o predstojećem naslovu.

Prvo, postojao je isečak klipa koji pokazuje nekoga ko hoda sunčanim hodnikom, praćen prilično kriptičnim kodom. Nakon toga, pametni fanovi su iskopali još jednu referencu na potpuno novi kod: OCULON-2819-DEFIANCE.

Povezano je bilo sa odbrojavanjem koje je nakon isteka otkrilo još jedan kratak tizer koji pokazuje žensku figuru koja nosi neku vrstu N7 opreme, a fanovi su uvereni da je to ‘FemShep’, ženski protagonist iz originalne trilogije.

U svetu Mass Effect-a, Oculon je bio rani naziv u razvoju za Citadelu, jednu od najvažnijih struktura u originalnoj trilogiji.

Štaviše, 2819 je kada je poslat Mass Effect: Andromeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top