Mobile

Ovog meseca možete dobiti dve besplatne nedelje Discord Nitro pretplate

Discord je nedavno dobio niz važnih ažuriranja, uključujući nove funkcije za sigurnost i bezbednost, kao i nove bonuse za Discord Nitro pretplatnike. Sada, Discord pokušava da privuče ljude na svoju opciju pretplate sa novim dvonedeljnim besplatnim probnim periodom.

Počevši od danas i do 13. novembra, oni koji nisu pretplaćeni na Discord Nitro sada će imati opciju da ga isprobaju dve nedelje bez plaćanja. Aktiviranje besplatnog probnog perioda odmah vam daje pristup svim dodatnim funkcijama Discorda, uključujući veće otpremanje fajlova, HD video streaming, boost servera, prilagodljivi Soundboard i posebne opcije prilagođenog profila.

Pretplatnici na Nitro takođe dobijaju pristup novoj prodavnici u Discordu, koja uključuje nove kozmetičke predmete koje možete koristiti da ulepšate svoj profil. Oni na mobilnim uređajima će takođe dobiti pristup Discord Remixu, nedavno uvedenoj funkciji koja vam omogućava da brzo uređujete slike dodavanjem natpisa ili emojija.

Discord Nitro će koštati 9,99 dolara mesečno nakon što se besplatni probni period završi. Alternativno, postoji Nitro Basic pretplata po ceni od 2,99 dolara, koja otključava otpremanje fajlova od 50MB, mogućnost korišćenja prilagođenih emojija na bilo kom serveru i neograničene Super Reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top