Vesti

Playstation Portal se rasprodao za samo 2 dana

Sonijev prenosivi uređaj PlayStation Portal je zanimljiv uređaj koji koristi uslugu Remote Play kompanije kako bi strimovao naslove sa vaše kućne konzole na prenosni periferni uređaj. Iako zahteva stalnu internet vezu, čini se da postoji veliko interesovanje za neku vrstu prenosne PlayStation konzole jer je sistem već rasprodat za samo dva dana.

Kako je Eurogamer izvestio, na stranici PlayStation Portal preko PSDirect, prenosni uređaj trenutno je naveden kao nedostupan i u SAD i u Velikoj Britaniji – pri čemu prvi navodi da bi više zaliha trebalo da bude dostupno ‘početkom decembra’, a drugi će imati nove jedinice malo ranije, počevši od 22. novembra.

Iako nemamo konkretne prodajne brojke, činjenica da je sistem tako brzo rasprodat u dva od svojih primarnih tržišta za lansiranje sugeriše da uređaj za Remote Play ima veću publiku nego što je Sony možda očekivao.

Pored toga, s obzirom na izveštaje koji tvrde da će uređaj u budućnosti podržavati i cloud strimovanje, vrlo je moguće da Sony sa PlayStation Portalom ima mali hit u svojim rukama. Iako sigurno nije za svakoga, prenosni uređaj čini se da je pronašao svoju publiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top