PC

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition izlazi na treću godišnjicu od izlaska

Bilo je dug put, ali Cyberpunk 2077 je konačno završen. Uvođenje zakrpe 2.0, kao i ekspanzije Phantom Liberty, označilo je kraj razvoja. Baš kao i The Witcher 3, biće jedno konačno izdanje Cyberpunk 2077, koje će pakovati sav dostupan sadržaj.

CD Projekt Red je potvrdio planove za Cyberpunk 2077: Complete Edition investitorima još u oktobru, ali je napomenuo da tačan naziv još nije odlučen. Sada znamo da će se zvati Cyberpunk 2077: Ultimate Edition i da će biti dostupan i fizički i digitalno, pakovanje zajedno sa ažuriranom verzijom 2.0 osnovne igre, zajedno sa ekspanzijom Phantom Liberty. Ovo će biti prvi put da je igra dostupna na fizičkom disku za Xbox Series X/S i PS5.

Postoje neke razlike između fizičkih verzija. Fizička verzija za Xbox je jedina koja zapravo sadrži sav sadržaj na disku. Fizička verzija za PlayStation uključuje osnovnu igru na disku i preuzimanje za Phantom Liberty. Kao što John Linneman iz DigitalFoundry ističe, ovo je verovatno zbog činjenice da bi Sony zahtevao da se igra ponovo kompajlira i ponovo podnese na sertifikaciju, što košta vreme razvoja i na kraju, više novca. Stavljanjem već sertifikovane verzije Cyberpunk 2.0 na disk i uključivanjem koda za preuzimanje za Phantom Liberty, CD Projekt Red je u mogućnosti da brže izda Ultimate Edition i izbegne dodatne troškove.

Ovo je bio problem i za druga Complete Edition izdanja na PS5, uključujući fizičku verziju Final Fantasy VII Remake Intergrade, koja je takođe uključivala kod za preuzimanje za DLC umesto da ga stavi na disk, verovatno u nastojanju da izbegne ponovni prolazak kroz proces sertifikacije. Izgleda da Microsoft nema isti zahtev za Xbox platformu.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition stiže 5. decembra za sve platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top