PC

A Plague Tale: Requiem premašio 3 miliona igrača, treći deo potencijalno u izradi

Malo više od godinu dana je prošlo nakon što je Asobo Studio izdao A Plague Tale: Requiem. Nastavak stealth-thriller naslova iz 2019. godine preuzeo je osnovne koncepte igranja iz prve igre i znatno ih proširio – stvarajući još ambiciozniji i emotivniji naslov. Ovo se čini da je odjeknulo, jer je A Plague Tale: Requiem sada zvanično premašio 3 miliona igrača.

U objavi na Twitteru, izdavač Focus Entertainment je rekao “Srdačno hvala 3 miliona igrača koji su se upustili u zastrašujuće putovanje #APlagueTaleRequiem! Vaša podrška i strast nam znače sve.”

Možda još uzbudljivije, izdavač je potom otkrio da će nastaviti svoje partnerstvo sa Asobo, dodajući: “Koristeći ovaj trenutak, oduševljeni smo što možemo da otkrijemo našu obnovljenu saradnju sa @AsoboStudio za još jedan uzbudljiv projekat!”

Za poređenje, A Plague Tale: Innocence iz 2019. godine je prodao 1 milion u svojoj prvoj godini. Requiem je, međutim, premašio 1 milion igrača u svojoj prvoj nedelji (sada je dostigao 3 miliona). Ipak, vredi napomenuti da 3 miliona igrača ne znači 3 miliona prodatih kopija, posebno jer je A Plague Tale: Requiem lansiran prvog dana na Xbox Game Pass.

Čak i tako, uspeh A Plague Tale i Asobo Studija je značajan, pa će biti zanimljivo videti šta će biti “još jedan uzbudljiv projekat” tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top