PC

Prince of Persia Remake dostigao važnu prekretnicu razvoja

Iako je postojalo mnogo uzbuđenja za remake Prince of Persia, mnogo toga je propalo kada smo videli trejler najave. Od tada, Ubisoft je projekat prebacio na drugi studio i praktično je počeo ispočetka. Ranije ove godine, izdavač je potvrdio da je remake vratio u fazu koncepta i sada, da bi završio 2023. godinu, imamo još jednu novost.

Sinoć, kao deo priznanja 20. godišnjice serije, Ubisoft je izjavio da je remake Prince of Persia: Sands of Time prošao “važnu internu prekretnicu” u svom studiju u Montrealu nedavno i da igra napreduje u razvoju. Naravno, ovo ne znači da kasnije neće biti dodatnih odlaganja ili ponovnih pokretanja, ali za sada, projekat izgleda da je ponovo na pravom putu.

Remake Prince of Persia je jedan od dva glavna remaka koje Ubisoft planira za dva od svojih najpopularnijih neaktivnih franšiza. Originalni Splinter Cell takođe dobija remake, iako smo još uvek daleko od toga da igramo tu igru. Ubisoft takođe prolazi kroz dug proces da vrati Beyond Good and Evil sa nastavkom, ali šest godina nakon najave, ne izgleda da smo blizu datuma izlaska.

Nadamo se da ćemo 2024. godine dobiti značajan update o Prince of Persia Remake.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top