Filmovi-Serije

Ojbavljene nove fotografije i detalji za Fallout TV seriju

Stigle su prve zvanične slike iz TV serije Fallout. Bazirana na popularnoj video igri istog imena, Fallout je smešten u postapokaliptični svet. U glavnim ulogama su Moises Arias, Johnny Pemberton, Walton Goggins, Ella Purnell, Aaron Moten i Kyle MacLachlan, a premijera prve sezone zakazana je za 12. april 2024. godine.

Sada je Vanity Fair objavio prve slike predstojeće Fallout serije.

Slike iz Fallout prikazuju nekoliko glumaca, uključujući Purnell, MacLachlan, Goggins i Moten. Slike takođe pružaju uvid u Brotherhood of Steel, uključujući vojnike u Power Armor odelima.

Od izlaska svoje prve igre 1997. godine, franšiza Fallout postala je jedna od najpopularnijih franšiza igara. Njene igre preuzimaju različite postavke u pejzažu post-nuklearne apokalipse, dok likovi istražuju ostatke nekada cvetajućih gradova poput Bostona, Vašingtona D.C. i Las Vegasa. TV serija Fallout će biti smeštena u postapokaliptičnom Los Anđelesu.

Unutar ovog opustošenog LA, TV serija Fallout će stvoriti originalnu priču na osnovu elemenata igara. Postavljena u 2077. godinu, serija se fokusira na priču o Lucy, mladoj ženi koja je zaglavljena u podzemnom skloništu. Kada je Lucy prisiljena da se upusti u spasilačku misiju na površini, suočava se sa naučno-fantastičnim paklom koji sadrži ogromne insekte i mutirane životinje. Radnja TV serije Fallout će postati kanon univerzuma igre.

Pružajući originalnu priču unutar ovog uspostavljenog sveta, Fallout ima priliku da pruži originalni vizuelni sadržaj i jedinstveni pejzaž društvenog komentara. Kao što se vidi na početnim fotografijama, emisija Fallout će pozajmiti ideje i likove iz igara, poput Brotherhood of Steel i The Ghoul, dok uvodi originalne likove poput Lucy.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top