Domaća Scena

Play!Con Winter 2023: Ekaterina Khabibullina – Love thy manager!

Bliži nam se šesto izdanje Play!Con-a, domaće gejming konferencije. Naš godišnji dvodnevni događaj zakazan je za 9. i 10. decembar i možete ga posetiti u Hali 1 Beogradskog sajma u sklopu najvećeg festivala pop kulture i gejminga na Balkanu – Games.cona!

Posetioce Play!Cona očekuje niz predavanja, zanimljivih panela i intervjua sa developerima sa domaće game dev scene. Veterani game developmenta sa naših prostora razgovaraće o najrazličitijim temama vezanim za razvoj video igara, kao i o projektima na kojima trenutno rade. Posetioci konferencije će takođe imati priliku da vide gejmplej odabranih projekata, kao i da iz prve ruke čuju komentare developera lično.

Ovom prilikom vam predstavljamo našu sledeću gošću, Ekaterinu Khabibullinu, producentkinju iz kompanije Saber Interactive.

Na Reboot Develop 2022 konferenciji, Katja je bila jedna od najuzbudljivijih sagovornica u toj masi, a ispostavilo se da je bila visokorangirana u jednoj ruskoj gejm development kompaniji. Vremenom, odlučila je da se doseli u Beograd gde je otpočela i novu karijeru – kao Associate Producer za čuveni Saber Interactive.

Verovatno je vreme da se termin “menadžer” zameni nekim manje stresirajućim. Od njega se mnogima diže kosa na glavi, neki su potpuno ravnodušni, a nekima ne postoji bolji poziv u životu. Zovimo te uloge kako hoćemo, ne možemo pobeći od potrebe za nekime ko će poslovima da upravlja. Ali nam je zato jako drago kada neko taj posao obavlja dobro! Katja će nam predstaviti svoje viđenje ove uloge, zašto je važna i kako uspostaviti dobru saradnju sa menadžerima.

Predavanje sa Katjom će se održati u nedelju, 10. decembra u 15:00 časova. Posetite nas nas na Play!Con štandu na Games.con festivalu!

Pratite naš sajt, kao i Play! FacebookInstagram i Twitter stranice za sve novosti o događaju i preostalim gostima na Play!Con Winter 2023.

Vidimo se na Games.conu 9. i 10. decembra!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top