PlayStation 5

Sable i Powerwash Simulator predvode PS+ ponudu za decembru

Poslednje ažuriranje PS+ za ovu godinu je stiglo. Za decembar, Sony isporučuje poslednju seriju od tri igre pretplatnicima PS+ Essential, uključujući jedan PS5 naslov i dva cross-gen naslova.

Počevši od 5. decembra do 1. januara, pretplatnici na PlayStation Plus će moći da preuzmu tri naslova – Lego 2K Drive (PS4/PS5), Powerwash Simulator (PS4/PS5) i Sable (PS5).

Lego 2K Drive je prilično nov izdanak, lansiran u maju ove godine za sve platforme. Ovo je Lego trkačina iz trećeg lica, sa slobodno istraživim otvorenim područjima, kao i uništivim okruženjima.

Powerwash Simulator možda nije naslov koji odmah budi uzbuđenje, ali vredi napomenuti da je ovo igra sa prilično velikim kultnim praćenjem. To je jedno od retkih izdanja sa ocenom 10/10 na Steamu, sa pretežno pozitivnim recenzijama. Igra ima više DLC-ova, koji vam omogućavaju da čistite okruženja iz poznatih franšiza poput Tomb Raider i Back to the Future, i ima multiplayer, tako da možete da se bacite na powerwash sa prijateljima.

Poslednja igra na listi je Sable, koja je započela život kao visoko promovisana Xbox igra, ali je na kraju lansirana na svim platformama. Igra uključuje jedinstveni cel-shaded umetnički stil koji skoro izgleda kao obojeni manga koji iskače sa stranice. Putovaćete kroz svet na svom prilagodljivom hoverbike prevoznom sredstvu, susretati se sa platformskim i slagalicama, pecati u pustinji i otkrivati ostatke prošlih civilizacija. To je indie igra sa puno šarma i mislim da je vredna preuzimanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top